IMG_0423.JPG
GALLERY WALL.jpg
the white house.jpg
edit view full.jpg
motion room.jpg
160311_1624_1623.jpg
IMG_0423.JPG

MARKHAM ST.


SCROLL DOWN

MARKHAM ST.


THE URBAN FARMHOUSE : A RUSTIC SANCTUARY IN THE HEART OF THE CITY

DESIGN TEAM  | LOUISE HEGGIE + TARA PATTISON

A traditional family home in the heart of a classic historical neighbourhood known for art, theatre and gourmand dining is transformed by appointing it with stylish contemporary fittings creating a strong juxtaposition of old and new, equal parts rustic and luxurious. Think chic French Farmhouse in the City.

GALLERY WALL.jpg

ST. PATRICK LOFT


 

 

 

 

 

 

ST. PATRICK LOFT


 

 

 

 

 

 

ST. PATRICK FLAT: MID CENTURY MODERN MEETS THE NEW MILLENNIUM 

DESIGN TEAM | LOUISE HEGGIE

This urbanites dream was built around an exclusive and extensive art collection. With precision, all walls were pulled back to expose the raw, authentic nature of the space. Producing a clean, understated homage to the greats of the mid century.

the white house.jpg

THE WHITE HOUSE


THE WHITE HOUSE


THE WHITE HOUSE: REVAMPED CLASSIC + COASTAL BEACH HOUSE

DESIGN TEAM | LOUISE HEGGIE, NICOLE HOWARD + JENNIFER LAVERY

A palatial beaches home elegantly steps back into the spotlight and the modern era. However, never straying from its romantic coastal past. Finely appointed and bathed in light this spectacular home was finished to have you believe you’ve arrived home to a New England Estate.

edit view full.jpg

URBAN OASIS


URBAN OASIS


THE WETROOM: A MODERN + SERENE MASTER BATH

DESIGN TEAM | LOUISE HEGGIE + JENNIFER LAVERY

Decidedly contemporary this tranquil master bath boasts expansive spa inspired features that any design conscious lifestyle would benefit from. Ambient back lighting accentuates the cultured stone further anchoring this private and intimate wet room.

motion room.jpg

THE MOTION ROOM


THE MOTION ROOM


MOTION ROOM: A SPACE TO CELEBRATE THE ART OF PHYSICAL FITNESS

DESIGN TEAM | LOUISE HEGGIE + JENNIFER LAVERY

An empty retail space is transformed when the volume is turned up with a custom digitally made mural setting the tone for a vibrant and well sculpted daily practice.

160311_1624_1623.jpg

RONCENSVALLES LOFT


RONCENSVALLES LOFT


THE RONCY LOFT: A WHIMSICAL + CREATIVE HEADQUARTERS FOR HOME/OFFICE

DESIGN TEAM | LOUISE HEGGIE

This dynamic loft space satisfies a world travellers needs telling stories with artifacts and curiosities from near and far. Patterns and colour are layered throughout the home and office space – making for a charming landing pad and down to earth headquarters.